Att åka på loppis

Att åka på loppis

Igår var jag på en STOR loppis full med massor av prydnadssaker och massor av annat men vad kom jag hem med? Jag köpte en begagnad yxa eftersom jag behöver en att ha i bilen, den var lite större än jag tänkt mig men den var signerad vilket jag tror står för lite kvalité i alla fall! För övrigt blev det en liten figur i gul klänning som knyter ihop färgerna på mitt lilla stilleben på hyllan ovanför spisen.

Jag älskade att åka på loppis förr, men ju mer jag har rensat desto mer har jag insett att loppisar och second hand utan mål är meningslöst, men om du är ute efter något, som jag och min yxa så är loppis ett mycket bra alternativ till att köpa nytt.

Vad jag vill hitta:

  • Radio i 60-talsstil
  • Ljusare byrå samma stil
  • En liten byrå eller hylla till hallen

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *