Dag 30 Garaget, och varför jag inte gör det nu…

Dag 30

Garaget

Vi har ett garage och ett förråd där vi förvarar lite oömma saker, i garaget som ligger i anslutning till huset som är oisolerat och har singelgolv är det just nu fullt av saker som ska till secound hand eller liknande. De saker som kan anses vara garagesaker så som större verktyg, bildäck mm har vi inte i vårt garage utan förvarar på annan plats. I förrådet har vi saker som behöver stå isolerat och där är också de flesta trädgårdssakerna. Eftersom jag ska organisera i källarförvaingen innan jag gör något annat som är i anslutning (garaget) så får det vänta och förrådet måste jag ha hjälp med eftersom mycket står högt upp… alltså fuskar jag lite idag för det får man ibland och sparar det till sen!

Det betyder ju inte att inte DU kan göra det! Ditt garage är kanske som mitt fullt i saker som ska någon annanstans, så var inte som jag är just nu….avsätt tid och kör bort det!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *