En ”ny” höst

Semestrarna är snart över, om de inte redan är det. Snart är allt tillbaka till den vanliga lunken men kanske ändå inte. Det kanske är dags att få lite mer struktur på livet! 

höstNågra gånger om året brukat ”ett nytt liv” segla upp på tankehimlen, ofta vilt påhejat av reklam och diverse publikationer. Nyår är ju den självklara startpunkten för ett nytt liv men även hösten. Efter en skön slapp sommar vill du ju få lite struktur på tillvaron eller? Saker du tänkt göra på semestern som inte blev av gnager, inte för att den här sommaren gjorde att stranden prioriterades men det är inte alltid planerna har besannats…. 

Du behöver sätta upp några realistiska mål, mål som du faktiska hinner och orkar med! Vissa mål kan vara praktiska mål som att städa ur ett förråd eller skapa en rutin, men också mer filosofiska som att inte fylla din tid med saker du egentligen inte vill göra!

 

(Mina) mål:

  • Laga en ny maträtt i veckan.

  • Inte köpa onödiga saker (jag har redan allt, nästan).

  • Spara pengar till en buffert.

  • Göra en andra rensning av huset enligt 31 dagars detox metoden. Jag kommer att köra 31dagars metoden på Facebooksidan, min första finns här på sidan under tips och idéer. Häng på nu på andra svängen!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *