Köpfri september vecka 2

Nu är det andra veckan av en köpfri september och jag har faktiskt bara köpt en hudprodukt på ICA, annars har jag inte köpt något annat än mat denna vecka! Det kliar lite i inredningsfingrarna men det får vänta tills jag vet att det finns tid och pengar för mina nya projekt!

Att ständigt konsumera för konsumtionens skull är något vi kan göra utan att tänka på det, jag har röjt ur en hel del av mitt hem som ni kunnat följa här på hemsidan. Vart har allt kommit från? Varför har jag saker som jag inte ens gillar liggande i skåp och lådor?

Att börja släppa sakerna och bara ta in det du verkligen vill ha eller behöver är ett sätt att hitta sig själv!

aohelsommar

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *