Vlogg vecka 5

Vlogg vecka 5

Idag har jag inte tid att lägga ner på att editera eller skriva så mycket, jag har en hel del att göra som ni kommer att få se senare i veckan! Jag har fått Spark Joy och Förvara smart som jag ska läsa och efter att ha bläddrat i Sparks Joy känner jag att de osäkerheter jag kände inför hur jag gör KonMari metoden faktiskt inte avviker så mycket från hur hon tänker! Jag upptäcker ofta när jag läser organisationsböcker att  – Åh, så tänker jag också!

 

Isabella_Beeton_-_Mrs_Beeton's_Book_of_Household_Management_-_title_page

Historia

Hur vi organiserar i dag har troligtvis sina rötter i 1800-talets industrialism då medelklassen fick möjlighet att äga fler saker – vilket gav ett behov av att organisera dem och den viktorianska tanken om det perfekta hemmet!

Mrs Beetons Book of Houshold Managment är en klassiker i ämnet, jag ska addera den till listan av böcker att skaffat!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *