Bomässan Gävle 8/11-15

20151108_173334Bomässan

Ännu en bomässa, jag tycker inte att de är så roliga egentligen men i år skulle Paulina Draganja aka Förvaringsdrottningen ha en liten föreläsning så då tänkte jag att jag tar en tur i alla fall!

Föreläsningen var helt ok, jag har ju läst hennes blogg så det var det som hon pratade om. Hon har haft en passion för att organisera sedan hon var liten, något som hon delar med KonMarie. Paulina har jobbat med sin blogg i ungefär fyra år, vilket är den tid som et verkar ta för att en bra blogg ska bli upptäckt och få plats i media! Jag prata lite mer om det i Vloggen som jag gjorde i anslutning till att jag var där!

Som vanligt var det en hel del utställare på mässan som jag inte fann särskilt intressanta, men min drömnisch, att praktiskt få organisera finns inte ute där ännu! Jag retar mig på ”handy girl” igen, är det en tävling för de under 20? annars så tycker jag att vi faktiskt är kvinnor, för det heter inte handy boy och woman är bara EN bokstav mer än girl!

logo-pastellenJag testade overlock maskiner, det var ägaren till sybutiken Pastellen i Gävle som visade mig och hon var väldigt trevlig! Hon har öppna sykaféer så ta en titt på hennes hemsida för datum och mer information!

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *