Vlogg vecka 3

Vlogg vecka 3

Nu blir det här super raw… Vi började dagen med att bygga… hoppas vi blir klara i morgon. Vi åket och handlade och den skulle vi bara förbi några, och nu är klockan kvällen och vi har inte ens lagat middag, den är i ugnen nu!

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Maria Sundlöf skriver:

  åååååh jag har perfekta lösningen för dig, som jag bara tok-älskar!!!
  personligalmanacka.se där kan du göra din kalender exakt som du vill!!! Du väljer hur varje uppslag ska vara upplagt, om du vill ha timplan eller ej, du kan ha 3-4 olika listor längst ner på sidan, finns även lärarsidor – du väljer själv vad du vill ha på de sista sidorna i kalendern!! HELT SUVERÄN, du formar den som DU vill och väljer omslag själv!!! Har du inte testat så är det ett hett tips!! Jag är nog inne på 10:e året med personligalmanacka och kan inte leva utan den!!! 😉 Vill inte använda digital för jag vill kunna bläddra enkelt och se.. ;-D
  Kram Maria

 2. annikaorganiserar skriver:

  Vi har ju pratat om den förut och jag har till och med skrivit om den för evigheter sen eftersom jag har kollegor som använder den… men jag har bra sidor som jag själv har gjort som passar mig så det är inte det som är problemet, det är att hitta en digital som gör som jag vill! Jag är ganska trött på att släpa runt en bok! 🙂
  Men den är bra för de som vill ha en spiralbunden bok, jag måste nästa ha en där jag kan ta ut och sätta in sidor om jag har en papperskalender, känner att jag släpar på gammalt om jag har flera månader som redan gått med mig i väskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *