Vlogg vecka 18

Vlogg vecka 18

Är du stressad och känner att allt bara är för mycket? Då kan det bero på att du har för mycket! För mycket skit! Något jag just nu har mycket av är mat, jag hade mycket mer mat än jag trodde, så min äta ur period fortsätter!

Om du bara ska göra en sak…

Organisera ditt hem! Vilken metod du än använder så är det två saker som är faktorer som leder till framgång:

  • Rensa ut

  • Ge hem

Jag har testat olika sätt och recenserat böcker om olika metoder som kan användas för att få mer ordning i hemmet:front5

 

mat

Mera mat!

När ska det ta slut, jo jag har köpt till lite då och då men inga mängder, kommer inte ihåg sist jag storhandlade! Maten som finns i frysen och skafferiet tar aldrig slut, ekonomiskt är det väl bra men hur kan man ha så mycket liggande utan att tänka på det!

Jag ska inventera mina förråd idag för att göra en lista på vad som finns kvar så att jag kan ägna ännu en vecka åt att planera min mat runt vad som finns kvar!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *