****2år! Vlogg vecka 7****

****2år! Vlogg vecka 7****

Tänk, nu har det gått två år sedan jag började här på annikaorganiserar.se, eller inte riktigt här utan på en google-site som snabbt blev för trång så då köpte jag min egen domän och började där! Idén är att förenkla livet med hjälp av praktiska tips, idéer och lite filosofiska funderingar när det kommer till att organisera livet och hemmet!

Var det och vinn!

Jag kommer att lotta ut lite saker under månaden med början idag! Dagens utlottning är ett set med stickynotes med veckoplanering, listor, bokmärken mm.

 

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Heidi skriver:

  Hej jag skulle gärna vara med i din utlottning, jätte fina post it ❤

 2. Maria Sundlöf skriver:

  🙂 Var det Maria = JAG som vann?!? 🙂 Å så kul!! Har du kvar min adress? Eller vill du att jag skickar den igen?
  Ååååååå så fantastiskt fina note-it lappar, med ett helt häfte med olika, wow!! Så fina, är gärna med i den utlottningen också! Så himla söta och fina, perfekta att skriva små meddelanden på när jag skickar iväg lite saker jag säljer på nätet!
  Jag vill gärna höra lite om hur du har det hemma hos dig nu efter din ”Konmari-resa” står själv i startgroparna att börja, men det tar emot…. X-) Garderoben är nog inga problem… eller jo, kanske inte har något kvar att klä på mig sen när jag är klar.. haha… Men gemensamma saker tycker jag känns lite svårare… rädd att kasta saker som någon i familjen vill ha kvar…
  Kram från Maria med jordens ryggskott sedan i söndags… upp och traska igen nu!!

  • annikaorganiserar skriver:

   Hej!

   Jag har kvar den, ska bara hitta en postlåda också 🙂
   Du kommer att ha kläder att ta på dig, och börja med dina saker! Det är mycket grejer som är ”mammas” i ett hem, nog för att göra en skillnad, för vem kommer att sakna gamla rengöringsmedel eller dukar som var på vardagsrumsbordet 2004? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *