Vlogg vecka 12

Vlogg vecka 12

Nu är vi färdiga! Hela familjen genomgången och bara karantänen kvar! Något som jag redan vet men som jag blev påmind om igen, man kan inte jobba bra i sängen! Hur effektiv man ändå försöker vara så gör sängen allt till sirap!bacteria-156869_960_720

SJUK!?

Jag är nästan aldrig sjuk, men nu TVÅ gånger på ungefär en månad! Det händer inte bara! Nu var både smitta och jag ser min man som den svara länken som drar in sjukdomen! Kommer det inte från skolan så har jag inte redan blivit utsatt för det redan, men nu hoppas jag att jag överlever de fyra dagarna innan lovet!

Kapsel

Ja, eftersom jag nu har varit hemma nu och hela familjen varit sjuka så tar ju ekonomin en liten törn, ingen större fara men de extrapengar jag budgeterat för klädinköp har minskat, men jag funderar på att ta det en annan väg under tiden efter att ha grävt lite i min mans kläder och insett att han har en del han inte använder eller kommer i längre som jag kan styla om!

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *