Vlogg vecka 8

Vlogg vecka 8

Jag håller på för fullt med att jobba med min nya webbkurs, så jag skyller på det eftersom jag inte postade på onsdag och var sen på fredag!

Organisera mera

Min webbkurs som heter samma som min facebookgrupp nämligen organisera mera. Jag ger er inte adressen ännu men om någon vill vara med och tycka till lite så får ni gärna höra av er till mig så kan man få vara med på att ”smygöppna” vecka 9-10 sådär.

Vinnare!

Jag vill gratulera Heidi som vann utlottningen av planeringsblocket med stickynotes! Jag hör av mig till dig! Till er andra, era önskeinslag är filmade, jag blev ensam hemma en stund idag, så jag ska bara redigera lite!

Var med på denna veckas utlottning genom att kommentera!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Heidi skriver:

  Åh va roligt att jag vann, får jag vara med i nästa utlottning med? De svartvita setet var ju jättesnyggt. Passar bra att ha det liggandes framme 😊

 2. Isabell skriver:

  Grattis Heidi!

  Följer Annika organiserar på youtube men är osäker om jag ens varit inne på din hemsida.
  Själv tycker jag det är lättare och mer bekvämt att titta på Youtube-klipp än att läsa blogginlägg.
  Älskar allt som har med organisation och ordning i hemmet att göra. Följer flera amerikanska och canadensiska YouTubers, men tycker det är skojigt att det finns någon svensk YouTuber som också brinner för detta ”nördiga” ämne. 😊
  Skulle vara roligt med lite mer smarta organisationstips som är lätta att implementera i vardagen! 👍🏼

  • annikaorganiserar skriver:

   Hej Isabell!
   Jo, du har varit här förrut, din post laddades upp direkt utan granskning så då har du kommenterat innan 🙂
   Det kommer fler tips och idéer senare i vår, jag väntar på ett en viss produkt ska släppas + att jag har idéer som jag sett och vill testa! De blir några fler filmer denna och nästa vecka förutom vloggen så kolla in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *