Vlogg vecka 11

Vlogg vecka 11

Idag har jag varit på badhuset med min familj, på vägen hem svängde vi förbi Lidl för att handla lite. För mig är Lidl ibland som en skattkista på gått och ont. Saker jag verkligen gillar till ett ok pris, så jag försöker undvika att åka dit eftersom jag nog egentligen inte behöver det jag handlar! 

Gör ni kvinnor sånt här?

färgerDet var vad min man sa när jag med hans hjälp försökte färganalysera mig hemma. Nja, jag gör det ju i forskningssyfte men problemet är att jag och min dotter som har samma grundfärger som jag har utan färgat hår skiftar mellan kalla och varma hudtoner! Många test senare så är jag ännu inte säker och att göra det professionellt kostar runt tusenlappen och de kommer säkert komma fram till att jag är en mellan, dvs någon som har både varma och kalla toner. Jag funderar på om jag bara ska gå på vilka färger JAG gillar och hoppas på det bästa!

Förra veckan skrev jag första delen och nästa steg i är att rensa garderoben igen, jag har rensat med KonMari metoden för några månader sedan och nu när jag är ganska skarp i min bedömning så kan jag nog gå över den igen för att rensa ytterligare och få en grund som jag sedan kan bygga på. För dig som vill veta med så kommer det på onsdag!

Nå målen

Ett var mina mål för mars var att få 20 prenumeranter på min youtubekanal, och det har jag nu! På två veckor har jag också fått 500 fler views! Jag ska börja lägga ut vloggar och annat youtube material på svenska vloggare och se om det genererar fler tittare!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *