Vlogg vecka 11

Vlogg vecka 11

Jag hoppas att ni varit inne på organisera mera, min nya webbkurs och tittat, på tisdag finns jag på facebook för att svara på frågor i realtid! Mellan 18-19 kommer jag att finnas tillgänglig direkt! Ta chansen och var med!

På tisdag får jag också offerten på mitt nya kök… får se hur det blir! Mycket pengar blir det men jag hoppas att vi kommer att hamna någonstans där jag har tänkt mig i alla fall!

Det är mycket som ska och borde göras, jag är ganska att vi bor i ett tegelhus så att jag inte behöver måla hela, men det är en hel del underhåll att göra i alla fall! För att får inspiration brukar jag kolla på liknande hus på hemnet men ibland blir jag bara ledsen. Vissa saker handlar ju om ”smak” men när man förstör funktioner som är genomtänkta och utprovade och ersätter dem med något som är allt annat än funktionellt och lättarbetat då skakar jag på huvudet åt människors dumhet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *