Varför gör jag det här??????

Behöver du vara mer organiserad? Vad vinner man på det egentligen?

April

Jag har alltid varit ganska organiserad, redan i grundskolan ville jag ha ordning och reda på det mesta… jag provade olika sätt när det kom till studieteknik, scheman mm.

Större delen av mitt vuxna liv har jag själv varit vid rodret av en ganska liten skuta, men med två extra barn blev vi helt plötsligt fem, där fyra av dessa (nu fem) gör saker själva och har egna idéer om saker och ting…. I alla familjer är struktur viktig, om den är på papper eller i familjefibrerna så är det det som gör att allt går smidigt!

Men det betyder inte att allt är tipptopp jämt, långt ifrån! Vi har ju ett liv också!

jag kan en massa saker, men det är knappt någon som vet det känns det som, kanske några av mina kollegor men kunskap måste hållas igång så en anledning till att jag gör det här är att hålla igång och utveckla mina hemside- och wordpresskunskaper. Ja, det mesta av html:en är ju för länge sedan glömt… men med WP så slipper jag ju sitta och programmera det!

Hur har ni det med ordningen och planeringen?

Vad är ert bästa tips när det kommer till att organisera hemmet?

 

/Annika

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *