Varde ljus….

Varde ljus!

Ni vet de där mysiga idéerna som låter jättebra på papper…. idag gjorde vi en sådan!

Snart så kommer julen…

Jag är julkonservativ, det betyder att inga stakar, stjärnor, slingor eller annat juljox tänds innan förste advent! Helgmålet börjar som tidigast lördag kl 18.00 och tjugondag Knut så slocknar allt och återgår till normaliteten! I år har vi dock ett adventsprojekt som startar redan nu, vi har satt upp lampor i vårt paradisäppelträd.

Förberedelser

20161009_095611

Redan på vårvintern köpte jag slingorna på rea, jag kommer inte ihåg om det ”bara” var 50% eller 50 på 50, men det var ingen stor kostnad i alla fall för att förverkliga min vision: Träd som på Liseberg!

Gör som jag och passa på att köpa julsaker EFTER jul. Presentpapper för sådär 2-5kr rullen, vem bryr sig om pappret inte är det snyggaste? Inte min dotter i alla fall! Leksaker till barnkalas och andra presenter kan också fyndas! Även om januari är den fattigaste månaden så spara lite slantar till ”efter jul rean” och då menar jag inte den vanliga mellandagsrean, jag menar den i slutet på januari! Bland annat Rusta har specialsortiment som de rear hårt! Men det är ojämnt, rean är viss år episk och andra bara år är det bara skit men ta en snabb tur i alla fall och kolla!

960

20161009_101023I regn, blåst och med mig på en stege! Det lät mycket bättre vid köksbordet…. Först skulle allt testas för vem vill behöva ta bort allt om något skulle visa sig vara trasigt? Slingorna är från Dollarstore men jag har köpt sladdar och delare för utebruk på Biltema så nu är det bara att klättra!

Lysande!

20161009_190143

Klart, jag skulle ha velat ha fler lampor högt upp men det får bli en senare fråga den dag vi hyr en skylift för lite annat runt huset! Nu är 960 ljuspunkter i alla fall i trädet!

 

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Maria Sundlöf skriver:

    Wow så snyggt det blev!!! ???

  1. 24 oktober, 2016

    […] julklappar är redan köpta och klara, pappret köptes på rean efter förra julen så bring it on! Adventsjoxet däremot får snällt vänta till förste […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *