KonMari – del 7 Accessoarer

KonMari – del 7 Accessoarer

Accessoarer kan på ett billigt och enkelt sätt få en minimalistisk garderob att bli mycket mer varierad. Vissa saker i accessoarer kan köpas för en liten peng och bytas ut medan andra är värda att lägga ner lite pengar på så som ett par skinnhandskar.

Jag valde att göra ytterkläder, smycken och hårgrejer, jag har väldigt få bälten och handväskor.

Okt-16

Jag skulle kunna göra mig av med 80% och fortfarande klara mig, men jag är en periodare när det gäller accessoarer. Jag intensivanvänder vissa saker för att sedan inte ha dem på flera år. Jag har gott om plats både till smycken och till hårgrejer, lite mindre plats för halsdukar och sådant men det är ingen fara. Inför hösten och vintern nu är det bra att göra en utrensning, vilka ytterplagg och accessoarer har du inte använt på flera vintrar? Kan de kanske värma någon annan? Rensa och ge bort till second hand!

 

Ytterkläderaccessorer

  • Vantar/handskar

  • Mössor/hattar

  • Halsdukar

Annat:

  • Smycken

  • Håraccessoarer

  • Bälten

  • Handväskor

Märk dina dyra accessoarer

Investeringen i ett par bra skinnhandskar kan snabbt en förlustaffär om en av dem försvinner! Om du ska ha en bra chans att få dem tillbaka så måste du märka dem! Ett telefonnummer kan spara dig en slant och du får dina favorithandskar tillbaka!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *