Säg JA till det du vill….

Säg JA till vad du vill….

…och NEJ till det du INTE vill!

Är du, precis som jag var en duktig flicka (eller pojke)?

Jag jobbar som lärare vilket är 45 timmar i veckan, utöver det har min dotter 1-2 aktiviteter i veckan beroende på säsong och är aktiv i EN förening! Ja, jag bloggar och vloggar men det gör jag hemifrån så jag kan anpassa det till resten av mina aktiviteter!9789174510362_large_diagnos-duktig-handbok-for-overambitiosa-tjejer-och-alla-andra-som-borde-bry-sig_haftad

Ditt livspussel ska vara märkt 2-4år!

Livet är inte ett pussel, men om du vill se det så så ha inte mer än 4-6bitar! Jag delar upp mitt liv så här:

  • Hem/hushålls måsten som städa, handla mm.
  • Jobb
  • Saker jag vill göra/hobbys.
  • Restid

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *