Meny vecka 38

Meny vecka 38

makrillÅh, jag känner att jag borde ha mycket mer tid att fixa med mat och menyer! Vi har bara en livsmedelsbutik i vår by och jo, efter att den andra lagt ner så blir det dyrare. Min man åker förbi en större stad nästan varje dag men att han ska sköta shoppingen är inte idealt. Han köper den produkt han ser först precis som de flesta gör och det blir en blandning av saker jag inte vill ha och saker han vill ha som jag inte äter som makrill i tomatsås….

Måndag: Fisk och potatis med kall sås, ärtor och morötter

Tisdag: Falukorv med ris och blandade grönsaker

Onsdag: Lasagne med vitkålssallad

Torsdag: Pannkaka

Fredag: Grekiskinspirerad kötträtt med båtpotatis och fetaostsallad

Lördag: Vi kommer att äta ute!

Söndag: Teriyaki kyckling och ris med wokgrönsaker.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *