Meny vecka 45

Meny vecka 45

Äntligen har jag lyckats storhandla, vi är tre så det är ju inte jättemycket mat egentligen så jag vet inte varför jag inte riktigt orkat men det har nog med intryck att göra.

Vi har medvetet minimerat intrycken det senaste halvåret och att handla på en stor mataffär känns lite överväldigande, ja de flesta av er handlar säkert på ett forum eller maxi ett par gånger i veckan men vi har en mellanstor mataffär i vår by där jag handlar det mesta så att åka till en större är lite stressigt och alla val som ska göras, alla saker som ska hittad som jag precis vet vart de är på vår lilla affär… Jag behöver storhandla för det är bra att ha saker i skafferiet och i frysen, men jag gör det helst inte!

Måndag: Torsk med potatis, ärtor, morötter och kall sås.lax

Tisdag: Falukorv, potatis, vita bönor och broccoli

Onsdag: Köttfärsås och spagetti med morötter och broccoil

Torsdag: Pannkaka

Fredag: Lax med potatis, ärtor, morötter och kall sås.

Lördag: Kyckling med ris och sallad

Söndag: Lasagne med vitkålssallad

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *