Märk märk märk!

Märk märk märk!

Jag brukar köpa mina namnlappar hos filur namnlappar och i år har jag (äntligen) vågat beställa den nya typen som man inte stryker på utan bara klistrar dit…

filurJa, jag tjatar varje år… men märk era barns kläder! Märk dina egna kläder som handskar och mössor! De har ju väldigt lite chans att hitta tillbaka om ingen vet vems det är! Eftersom det tog längre tid än jag tidigare upplevt att få mina lappar, nästan en hel vecka och jag har förut fått dem inom 2 dagar men det är skolstart och även semestertider så det kan ju vara därför. Men eftersom jag fick den sent har jag ännu inte hunnit testa dem! De ska sitta på 24 timmar innan man tvättar så jag ska klistra och tvätta så får jag uppdatera er senare!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *