Julplanering

December

Julplanering

Finns det någon tid på året som nästan alla planerar så är det runt jul! Själv så brukar jag inte stressa speciellt mycket och själva julhelgen firar jag helst hemma! Jag har en del traditioner som jag gärna gör varje år. Min dotter väljer ut en nu julkula, vi har en kalender som du kan läsa om från den 25/11. Jag bakar några sorters bröd och kakor som vi gillar men jag har väldigt få ”måsten”! Låt Allan Svensson här nedanför stå för ”traditionerna”!

Naturligtvis är denna lite inte komplett, för DU har dina egna traditioner och behov, men jag kommer att posta om dessa ämnen under december!

De viktigaste punkterna för en mer organiserad jul:

 • Planera in det viktiga, hinner du mer så märker du det då!
 • Var realistisk! Ta inte an mer än vad du orkar!
 • Välj det som du och din familj tycker är viktigt.
 • Handla och förbered i god tid.
 • Handla inte mer än du har råd till!
 •  Delegera det du kan!

Ladda ner planeringen genom att trycka på bilden eller här: December

 

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. camilla skriver:

  Din kalender påminner mycket om min ☺ får dock handla tidigt eftersom jag bor i glesbygd och får planera både nätshopping och handling i butik noga. Smart med köpfri januari ?tack för att du delar med dig.

  • annikaorganiserar skriver:

   Jag har turen att bo i glesbygd men i mitt emellan fyra större orter! Missa inte de inlägg som kommer varje dag utifrån kalendern!

 2. Hej.
  Om du vill att Julplaneringen ska bli enklare så kan jag tipsa om SaveYourDay.com – Julplanering . Där finns färdiga Jul listor som du gratis kan ladda ner och börja använda. Rätt så gött när någon annan redan har planerat åt en 🙂
  /Lars-Åke Johansson

 1. 19 november, 2016

  […] jag nu min julplanering och hoppas att ni kan ha användning för den, den skiljer sig lite från förra årets. Lägg inte mer tid än du kan och orkar, behöver du så ta ledigt en dag istället för att stressa […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *