Jag gillar inte saker längre!

Jag gillar inte saker längre!

Intryck, hur många intryck får vi varje dag? Varje timme? Varje minut? Jag har slutat följa och gilla MASSOR av sidor och saker! Vad följer och gillar du i onödan?

hand

Jag gillade det då!

Du vet den där dagen för fem år sedan då du såg något kul och tryckte på en ”gilla” knapp…. Eller den där roliga saker din kompis repostade från hen den där som är så kul och du gillade. Eller den där gruppen som du trodde att du skulle kunna hitta några bra tips på, kanske till och med några trevliga människor men aldrig gjorde… Det ligger kvar och belastar vad du får se, varje dag, varje timme, varje minut!

hand2Idag tog jag mig tid att ta bort massor av saker jag följer och gillar, en hel del visste jag inte ens om att de fanns, jag passade på att slå av aviseringarna på vänner som postar mycket som jag inte är det minsta intresserad av och hoppas nu på att kunna få MINDRE skit att ta in!

Gillar du för mycket?

Visst är det bra att tycka om saker, men har du det som jag? Ja, jag gillar m&m’s och nog kan jag lyssna på Robyn ibland men behöver jag verkligen gilla det på Facebook? Vad har du för gilla-sidor och vilka grupper följer du som du egentligen inte bryr dig om? Har du otur kanske de till och med påminner dig om saker du inte vill bli påmind om? Och om du har många vänner så kan det vara en idé att kolla över dem med…

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *