Haul – februari (shopping)

Haul – februari

Efter en månad av no-buy är det dags att fylla på förråden och bara shoppa lite för kul, vilket jag gör allt mer sällan! Allt jag köpte utom lite lego som min dotter ville ha och bygga med direkt är med i filmen och det mesta på min lista i kalendern har jag strukit.

Det blir en ny Biltema i Bollnäs så snart är det bara för IKEA jag behöver åka till Gävle!

Summa: 1500kr. Nu blir det ingen mer shopping på ett tag!

kundvagn

 

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Maria S skriver:

  Hej Annika!
  Jag måste bara fråga dig om du har koll på om Spark Joy finns på svenska än, eller är den bara på engelska?! 🙂 Har försökt googla runt lite men inte lyckats hitta, så det lutar åt att jag köper den på engelska.
  Och du, Bollnäs… vart bor du?!? 😀 Jag bor i Ljusdal… 😉
  Med vänlig hälsning, Maria S

  • annikaorganiserar skriver:

   Hej!
   Jag sitter precis och läser om de fyra första kapitlen i Sparks Joy!
   Vad jag har sett så finns den bara på engelska,japanska(och ev andra större språk). Jag bor strax norr om Ockelbo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *