Enkel menyplanering

Vad ska vi äta? När ska vi äta? Och vem ska laga?

Börja enkelt

Bestäm 5+4 rätter, eller 7st om du vill ha det extra enkelt. Tänk korvdag, fiskdag, köttfärsdag, pannkaksdag, soppdag o.s.v. och använd samma meny i flera veckor med mindre variationer som att byta potatis mot pasta, olika färdiga såser och grönsaker. Tänk på påse och fryst – det är ganska nyttigt och nyttigare än inga alls!

Pasta, Nudlar, Kock, Tomat, Äta

Använd frysen och micron

De flesta rätter är också rätter som man kan ha i frysen eller som torrvaror vilket gör det enkelt att byta eller hoppa över om man så vill! Använd micron till att tina om du inte tar fram dagen innan.

Exempel:

Måndag: Falukorv och pasta

Tisdag: Fisk och potatis

Onsdag: Köttbullar och mos

Torsdag: Pannkaka

Fredag: Kyckling och ris

Lördag: Tacos

Söndag: Soppa med efterrätt

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *