Rester…. och rester igen!

Rester…. och rester igen!

Efter jul är rester ett vanligt inslag i menyn.

  • Skinka: Pasta och skinka passar ypperligt ihop, pizza, pytt i panna, omeletter, paj.
  • Korv: Med bönor, med ägg, i gratäng, pytt.
  • Kokt potatis: Potatisbullar, stekt eller ugnsbakade.
  • Köttbullar: Pålägg, i grytor.
  • Lax: Pajer, puddingar, till pasta.

Frys mat som du vet inte kommer att gå åt direkt, ni har både nyår och trettonhelgen kvar att mumsa på julmat!

Här hittar du fler recept!

Glöm inte att utvärdera maten

Vad åt ni och vad blev över? Glöm inte att göra anteckningar så att du har en grund till din handlingslista inför nästa jul! Skriv i det i december i din kalender redan nu om du har plats eller placera den på ett ställe som du vet att du kommer se i början av december 2016!

skafferi

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *