Du vet, de där sakerna….

Du vet, de där sakerna….

…som bara borde fixas, de där små sakerna som stör dig varje gång du ser det!

muggar

Inte perfektionist men..

Det kan vara dina omaka koppar, sneda gardinstänger eller handdukarna som ligger huller om buller i en låda som stör din känsla för skönhet! Ja, det kanske är lite perfektionistiskt men jag tror att de flesta vet vad jag menar, du vet de där sakerna…

Små saker stora förändringar

För mig just nu var det att olika galgar vilket fick mig att lägga några hundralappar på nya, för det är ofta inga dyra saker som ska göras. Jag köpte inte alla nya heller utan jag började med att omfördela de jag hade för att ge varje garderob en egen typ av galge och sedan köpa till det som behövs. När jag bara har några få men ändå bra galgar så fick de bo i garderober som just nu är tomma men som kanske kommer att användas senare!

galgar

Det började egentligen i tvättstugan där jag hade en hel del vita plastgalgar som var perfekta men jag behövde fler. IKEA har slutat sälja dem men jag hade massor av dem i garderoberna, alltså behövde jag omfördela och köpa lite nytt för att ge varje garderob lite likriktning!

Vad får dig att sucka när du tänker på det? Ta tag i det och ha en sak mindre att störa dig på nu innan jul!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *