Blogga, Vlogga- eller båda?!

Blogga, Vlogga- eller båda?!

Jag läser inte så många bloggar själv, jag ser mest på vloggar och program… antagligen för att jag kan göra något annat samtidigt!

Här är min YouTube kanal.

Jag gör som sagt båda, filmar och skriver. Båda medierna har sina för och nackdelar. Jag kan till exempel skriva samtidigt som familjen låter och håller på att öva instrument, laga mat, lyssna på musik mm. Jag kan undersöka saker jag kommer på allt efter som. När jag filmar behöver jag ljus, tystnad och sen tar det lite tid att redigera men det går för det mesta fortare och blir mer spontant… Jag är helt säker på att många av er också bara ser filmerna och inte läser bloggen medan några fler hittat bloggen först (som jag egentligen inte vill kalla den, för jag ser den mer som en hemsida med tips och idéer) nog också tittar på filmerna. Så är det i alla fall för mig, som jag skrev i inledningen. Ibland så känner jag att jag borde fokusera mer på bara ett element, göra fler filmer eller bara skriva men jag gillar ju att göra båda! Jag ser hellre än läser, det beror nog på att jag läser andra saker än just de bloggar som de youtubers jag tittar på skriver.

Hur gör du? Ser du, läser du eller gör du båda!

Kommentera på något inlägg innan 1 december så är du med i utlottningen av en hemlig julklapp

– en mysery box helt enkelt!

 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria Sundlöf skriver:

    Jag älskar ju att titta på dina filmer!! Så det föredrar jag, skulle nog inte kika lika ofta om det bara var text… Lättare och roligare att se film och bli inspirerad av dina smarta lösningar!! 🙂 Det inspirerar mig till att sätta igång själv med mitt rensande! Älskar smarta förvaringslösningar och det är så kul att se när det blir ordning och reda och snyggt i lådor och skåp!! Härligt att rensa ut och fara iväg med saker till återvinning/loppis osv!!
    /Maria S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *