Vlogg vecka 50

Vlogg vecka 50

Sitter och tittar på ljust och fräscht med Schyffert och Lindström, om hur det var ”förr”. Förr var bara för 20 år sedan! Men fördelen med att bli äldre är att man får mer perspektiv på tillvaron.

Att prioritera

Jag har ju medvetet prioriterat bort en hel del, eller snarare aldrig börjat att stressa men nu har jag ju mer medvetet bestämt att inte göra saker jag:

  1. Inte vill göra
  2. Inte behöver göra

Vecka 49 var en vecka då andra hade planerat saker åt mig, APT:en Discon, möten, fiolen… ja ni vet och ja, jag blir helt slut! Fast jag egentligen inte blir det! Ju mer jag varvar ner desto mindre tycker jag att jag pallar….

I Norge

Min gamla klasskamrat, den person jag spenderat i stort sett varje dag med mellan 6 och 19 års ålder bor i Norge och han delade en artikel om att det är så mycket färre varor i Norge. Exemplet var att om det finns typ 100 sohttps://youtu.be/FJzqYbRFVb4rters ostar i en större norsk butik så finns det 200 i en motsvarande svensk! AAAAAAHHHH!!! Behöver jag VERKLIGEN kunna välja mellan 200+ sorters OST!!!!???? Vi försöker få fiber här, då måste man anmäla sig och bli över 60%…. hade vi haft TELEVERKET så hade det funnits en plan… och ja det hade säkert kostat oss LITE mer i skatt, som gått till de televerksarbetarna och en hel del andra som kan få ost på bordet (en av 100 sorter) och betala den lite dyrare skatten!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *