Vlogg vecka 13

Vlogg vecka 13

Glad påsk! Jag behövde verkligen lite ledigt nu, det är inte länge sedan det var sportlov men sista veckan här ni har känts motig, men nu är det snart vår även i här i mellansverige!

Shopping

I förrgår var jag på vår lokala loppis och handlade ensam! Mannen hade tagit dottern till fiolen så att jag kunde handla lite i fred så då blev det en tur dit också. Jag hittadet tre bra saker, en tröja från Zizzi för 30kr, en blus som jag ska fixa om så att den blir mer kimonostyle och det coolaste av allt en DYMO 2300MK II! En DYMO på steroider alltså! Min man var först lite skeptisk när han såg den ganska tunga mackapären men blev snabbt frälst!20160325_14480720160325_144818

 

 

Kicks

Jag har hittat lösningen på mitt problem! Kicks har nu en maskin som kan mäta din hudton och hitta smink som är i rätt färg för dig! Så nu i veckan tänker jag åka och fixa det även om jag nästan aldrig använder smink, ja jag använder smink så sällan att jag inte hade en eyeliner för att måla prickar på min dotter nu i påsk så jag behöver en mascara och en eyeliner…. även om jag inte behöver färgmatcha det!

Ny serie!?

Jag närmar mig slutet på både min KonMariserie och serien om kläder så vad ska jag göra härnäst? Jag har blogg serie idéer som är enklare men jag vill ha en intressant vlogg-serie!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *