Vad jag gjort under lovet!

Vad jag gjort under lovet!

Jag har haft två lovdagar vecka 44 så vad har jag hunnit göra?

Städa i källaren, packat ner leksaker som ska sparas, bytt kattlådan, matat kaninen, kört allt till återvinningen och second hand.  Gjort pepparkaksdeg, bakat pepparkakor, fotat för bloggen. Baka morotskaka, bakat bröd. Skrivit blogginlägg, filmat, redigerat film. Handlat mat, handlat förbrukningsvaror, tittat på julsaker (och inte hittat något jag vill ha). Ätit en mysig middag med min man. Rensat bland och fixa med sängkläderna. Fixat min dotters säng och bäddmadrass samt bäddat om. Lagat kläder, tvättat, städat i tvättstugan, rensat i min dotters garderob, märkt vantar och strumpor, dammsugit, packat ner soffkuddar som jag inte använder. Fixat mina naglar, planerat kommande blogg och vlogginlägg. Plockat in tvätt, hängt tvätt. Bytt lampor, smält om doftljus, hittat speciallampor på nätet. Läst av vattnet, deklarerat huset för beskattning, lärt mig mer om min kalender. Avkodat noter med min dotter, spelat Alfapet med min man på mobilen och mer min dotter IRL (hon tyckte inte att det var så kul). Försökt hitta kläder till min dotter på nätet. Städat toaletter, handlat online, gosat med katterna….

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.