Utlottning

Utlottning april

Dags för en ny utlottning! Denna gång lottar jag ut två av mina favoriter, Lillången krokar från IKEA och anteckningsflikar från Claes Ohlson! Dragningen ser med hjälp av randomizer bland de som kommenterat innan den 13/4. Jag drar en vinnare på morgonen!

För att vara med i utlottningen skriv en kommentar och berätta om din favorit grej som hjälper dig att organisera!

lillangen-hangare-for-dorr__0119326_PE275531_S4 flikar

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Helena i Uppsala skriver:

  Pärmar och mappar för det mesta jag har att organisera är papper.

  • annikaorganiserar skriver:

   Papperslösa samhället….. DET var en fluga! Vi har aldrig haft så mycket papper som nu… men vad behöver vi egentligen spara? Jag gillar A5 så jag är ofta ute på jakt efter pärmar, mappar och tillbehör i A5, det gör det lite mer en skattjakt!

 2. Maria S skriver:

  Absoluta favoriten som har fått mig att tänka på ett helt annat sätt är absolut Marie Kondos bok, både på svenska och på engelska, favoriten blir nog ändå ”Sparks Joy” som jag håller på att läsa nu, älskar själva formatet på boken och den är så fin med sitt omslag och sitt gröna band runt!
  Om inte det räknas i denna fråga, så är favoriten vita Curver-lådorna från Rusta och även de liknande, med blommor som de har på DollarStore, som du nyligen köpte en brun av!! 😀

  • annikaorganiserar skriver:

   Ja, SJ med gummibandet är så bra i format och gummibandet det ja, spark joy!
   När de första ”laserskurna” plastbyttorna kom till rusta för kanske 8-10 år sen kändes det som en liten revolution i förvaringslådor! Innan var det randigt eller rutigt som det fanns att välja mellan! Jag önskar att Curver kunde ha alla sina färger i Sverige också! Jula har haft, turkos och rosa ”curver-väv” i kontorsmaterial.

 3. Heidi skriver:

  Dokumentmappar är ju perfekta för alla viktiga papper. !

  • annikaorganiserar skriver:

   Jag använde väldigt mycket mappar när jag pluggad på universitet, en för varje kurs! Jag har inte behövt köpa mappar sen dess, eftersom jag återanvänt dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *