Nytt år 2018

Nytt år 2018

Nytt år, dags att sätta sig ner och planera! Om man har tid just i dag vill säga… jag håller på med upploppet av renoveringen av hallen på övervåningen så just idag ska jag inte planera så mycket även om min man vill att vi bokar inför semestern!

Inga löften

Jag gör inga löften utan jag skriver planer, men just nu är det min hall som tar det mesta av min tid just nu, jag är några våder ifrån att vara klar men det är 4+m högt så vi ska bygga något som jag kan stå på samt fixa en ny balustrad eller vad man kallar det där som är vid en trappa så att man inte ska ramla ner!

Vilka planer har jag då? Jo jag ska fixa en studio nere i källaren. Jag ska inte blogga och vlogga VARJE dag som jag gjort under större delen av 2017, jag behöver vara med närvarande i mitt eget liv eller nå´t :).

Här är en liten blid från min renovering!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *