No-buy september vecka 4

I lördags avslutade jag månaden med den stora höstshoppingen. Skor, jacka, hoodies till barnen och lite annat som de tyckte var helt nödvändigt! Det kanske inte var saker JAG ansåg var nödvändigt men det är inte så ofta vi åker och handlar alla tillsammans. Jag köpte läsglasögon, vilket jag dragit mig för en stund men jag vet att jag behöver inom en överskådlig framtid så det är bara att förbereda sig!

ballet slipper

Jag köpte Schollsulor till mina vinterskor och ett nagellack som jag antagligen inte kommer att använda men som jag önskat mig länge och det var 30kr rabatt på det på H&M.

Mina bästa råd

  • Åk inte till affärer – försök att inte ens åka till mataffären mer än en gång i veckan!
  • Sätt upp en ingen reklam skylt på brevlådan om du inte redan har en.
  • Läs inte reklammail.
  • Tryck inte på ”köp” även om du fönstershoppar. När månaden är slut så kan du gå tillbaka. Ofta vill du då inte ens ha det längre.
  • Lyxa dig något litet på mataffären om det blir för svårt. Lite favoritfrukt, en glass, en tvål eller något annat för 20-30kr och känn dig riktigt dekadent!

Men oktober då?

Ja, nu har vi tiden fram till jul, och jag har inga stora planer på att köpa så mycket mer under 2019, det är inget köpstopp men jag vet inte riktigt vad JAG skulle behöva. Jag har vinterkläder och allt som jag behöver, det finns saker jag vill ha men som jag väntar på ”rätt” ersättning. Om jag inte känner att det jag provar eller ser verkligen är rätt så köper jag det inte!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *