Meny vecka 35

Meny vecka 35

prinsessan färg

Nu står den i köket, min nya crock pot. Jag har inte hunnit göra särskilt mycket men mitt första försök är på g idag. Älggryta, med kött som katten nästan snodde och gav min man ett par rejäla rivmärken. Hon är ganska hård vår Prinsessa!

(På bilden har hon just fått en makeover med tusch. Det var länge sedan och hon är nu helt ”återställd”.)

 

Måndag: Pytt i panna med rödbetor och ägg.

Tisdag: Sushi (vi hann inte i helgen)

Onsdag: Fisk och potatis med ärtor, morötter och kall sås.

Torsdag: Pannkaka

Fredag: Kyckling och ris med blandade grönsaker.

Lördag:Färsbiffar med pasta och grönsaker i ugn.

Söndag: Rester

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hej! Jag är ny på din sida, men det finns en hel del intressant här. Jag tänkte tipsa om sallad hela veckan, som finns på bland annat Ica (har lagt in en länk. Jag får inte en spänn av Ica för det). Du gör en grund, förvarar den i kylen och så varierar du med olika smaker. Mycket användbart. Jag slipper tänka ”Vad ska jag göra för grönsaker?”

    Ica.http://www.ica.se/recept/sallad-hela-veckan-713308/

  2. Maria S skriver:

    hihihi stackars kissen! ,-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *