Meny vecka 12
Meny vecka 12
Jag försöker köpa så mycket som möjligt ekologiskt just nu, och för det mesta så smakar den ekologiska maten likadant som den vanliga eller godare men sen finns det undantag. Det finns ekoprodukter som inte alls är lika ”goda” som det vanliga märket man använt förut. Jag köpte saft och den var genuint äcklig, visst jag ska göra egen saft bara det blir säsong för fläder så då är ju det problemet löst men för övrigt…..
Är det mat som jag måste ha? Kan jag vänja mig? Kommer den ekologiska varianten bara att ligga och bli gammal? Är det något jag verkligen vill ha så köper jag hellre det än något ekologiskt jag inte vill ha, det är bara slöseri med resurser om det inte äts upp!
Måndag: Köttfärsbiffar och potatis, sås och broccoli.
Tisdag: Kyckling i currysås och ris med blandade grönsaker.
Onsdag: Fisk och potatis med kall sås, ärtor och morötter.
Torsdag: Pannkaka
Fredag: Korv och pasta med sallad.
Lördag: Sushi
Söndag: Lasagne med kålsallad
Senaste kommentarer