Hobby?

Hobby?

Har du en hobby eller två? Fem? Åtta? Ja, antalet hobbys varierar men vi har dem för att det gör oss gladare på något sätt.

Min hobby

Den här sidan är min stora hobby, jag tycker om att skriva i allmänhet så det gör jag också då och då men det mesta av min hobbytid går åt till att jobba med annikaorganiserar.se och youtube-kanalen. Jag har svårt för att tillverka saker till ingen nytta, ingen kan få mig att sitta och göra prydnadssaker i oändlighet så jag gör det mesta av mina hobbys digitalt.

Planera in tid för din hobby

Att ha en hobby kan ta tid, ibland har vi mer lust än tid och andra perioder mer tid än idéer. Att få en bra balans mellan vad du måste, vill och behöver göra är viktigt för att må bra! En hobby behöver inte vara dyr eller avancerad, många verkar tro det men en hobby kan vara gratis! Att se på film, påta i trädgården, ta promenader eller att bara tänka kan vara en fullgod hobby om den passar dig.

Omvärdera din hobby

Men fastna inte i en hobby, fundera: Är din hobby rätt för dig just nu? Är det dags att ta upp en gammal hobby igen eller behöver du något nytt?

Vad är din hobby, eller vad skulle du vilja ha som hobby?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *