Mål

Mål

För att komma framåt måste det finnas mål. Vilka mål har du och vad kan du göra idag, i morgon och nästa vecka för att komma närmare målet?

Jag har skrivit om det förut, så att sätta mål är en viktig del av att vara organiserad och att må bra! För att nå ditt mål kan du inte bara drömma utan du måste jobba mot det, och målet ska vara ett som skänker dig glädje!

10år

Precisa och generella mål

Mål som att må bättre eller äta nyttigare är ganska generella och därför är det lite diffust och svårt att veta ved du egentligen ska göra. Det generella målet är bra som en titel på ditt målprodjekt sen måste du dela upp elefanten i munsbitar!

Skriv ner dina mål och sätt dig ner med din partner och din familj för att se till att alla är medvetna om målen så att inte någon omedvetet motarbetar dina mål för att de inte ens vet att de existerar!

När du inte när målet

Var realistisk, att komman någon vart kan ta tid och Rom byggdes inte på en dag men det byggdes! (Brändes ner, byggdes upp igen och byggs hela tiden om).

Ibland kommer livet emellan, du kanske inte kan uppnå ditt mål eller så ändrar sig målet allt efter som du mognar. Min dotter vill jobba som discostjärna, jag misstänker att det målet kommer att ändras många gånger innan hon går i pension, vad tror ni? Det är bara att omgruppera och sätt nya mål!

big

Mina mål

  • Bara säga ja till det jag brinner för.
  • Få en fungerande garderob genom att göra research om vad jag bör passa i och sedan ersätta kläder med plagg som passar bättre.
  • Få bloggen att växa genom att ta kontakt med media.

Våra mål

  • Minst 3 månaders lön i buffert.
  • Att ha utgifter som motsvarar en lön inom 3år.
  • Resa utomlands vartannat år.
  • Köpa ekologiska mejerivaror.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *