Long time no see

Long time no see

Nu är äntligen sommarlovet här, köket är INTE klart för vi har haft tekniska färgproblem men vi har alla material hemma förutom standardkaklet som är hos plattsättaren!

Efter ett år som känts ganska drygt eftersom jag varit sjukare än vanligt, även om det gått ganska fort nu när man ser tillbaka är det äntligen sommarlov! Min första lovdag har jag spenderat fixandes i köket. Jag har gjort i ordning under diskbänken och börjat med städskrubben och jag är ganska nöjd!

Jag borde göra allt själv – även om jag inte kan!

Jag ska aldrig låta någon annan göra något hemma som jag i teorin skulle kunna göra själv, för jag har inte tålamodet till det! Jag förstår nu varför båda mina föräldrar är gör-det-självare av rang, de klarar heller inte av att vänta! Resultatet av gör det själv blir ju inte lika bra som när man har någon som är ett proffs, men jag har kontroll!

Skådis, nytt på IKEA!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria Sundlöf skriver:

    kul att se dig igen! Undrade just vart du tagit vägen! 😉
    Är väldigt nyfiken på vad du ska hänga på/hur du ska organisera på de där ”skådis”-grejerna!!! Är sugen på liknande att ha i garaget…. 🙂
    Ha en fin vecka, härligt med semester!!
    Kram Maria S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *