KonMari köket del 3 engångsartiklar (del 13)

KonMari köket del 3 engångsartiklar

plates and napkins

(Del 13)

Plastpåsar, bakplåtspapper, folie, servetter…. Det är så lätt att bara köpa på sig för mycket av något samtidigt som något annat är helt slut då du behöver det!

Sedan jag rensade ut har jag knappt köpt en servett! Även om jag inte har den ovanan så har många den att slentrianmässigt slänga ner en packe servetter när de ändå är på IKEA. Visst kan det vara bra om man använder servetter varje dag men det är både dyrt och miljömässigt sämre än att använda hushållspapper till vardags!

Jag har mina engångsprylar samlade i en del av köket och som Marie tycker så har jag engångstallrikar och glas ganska oåtkomligt men det skulle sitta långt inne för mig innan jag började använda engångs hemma, så av den anledningen så behöver jag inte ha dem långt in och högt upp, men jag använder dem sällan så det är en bra plats.

Använd nu eller släng!

Engånsgprylar är ofta så billiga att du lätt kan göra dig av med det som du vet att du aldrig använder, eller lägga fram det så att du använder den där sista udda servetten i brödkorgen eller passar på att skicka med den udda barnkalasmuggen på utflykten!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *