Jag bäddar aldrig sängen!

Jag bäddar aldrig sängen!

Många bäddar sängen som om det var en religion! Inte jag inte!

Det var aldrig någon som tjatade på mig om att bädda sängen när jag var liten, ingen som jag har bott ihop med har insisterat på det så jag har aldrig börjat göra det, för varför bäddar man egentligen sängen, särskilt som vuxen då man har ett sovrum så man nästan bara sover i?

Kvalster älskar sängbäddare

Jag är inte särskilt äckelmagad av mig och är helt tillfreds med att det bor massor av ”okända djur” på, i och rumt mig hela tiden. Kvalster är en liten kompis som gärna bor i sängen, lever på din gamla hud och bajsar i din säng! De gillar mysiga bäddade sängar bäst, mörkt och varmt… och lite fuktigt. Fukten ja, du svettas en hel del på natten, ner i sängen och sängkläderna och om du bäddar så stänger du den inne!

Släpp sängarna loss!

INTE min säng!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *