Den hårda verkligheten

Den hårda verkligheten

Detta inlägg är inspirerat av Kathryn från Do It On A Dime och handlar om verkligheten, den veklighet som finns hemma hos mig, hemma hos dig!

Jag bloggar och vloggar om organisation, och visst mitt hem är organiserat men det betyder inte att det är perfekt, långt ifrån! Jag har fläckar på golvet, jag har saker som står i vägen i väntan på att flyttas vidare, dammtussar och vissnade blomblad!

Idag skulle jag ha skrivit och filmat för det här inlägget, men det har jag inte gjort! Så är det i verkligheten, man hinner inte allt! Men lite bilder har jag hunnit med att ta på mitt operfekta hem… (men som jag sedan raderat och fick leta fram ett där jag skulle ha filmat men råkade fota!)

Jag känner människor som har ”perfekta” hem… de är inte alltid så roliga att umgås med!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *