Dag 6 Skafferi

How-to-Declutter-Your-Home-finalDag 6

Skafferi

 

I ett skafferi är omsättningen på vissa varor ganska hög och andra ganska låg, alltså kan en del saker behöva dammas medan andra knappt kan stanna inne i skåpet! De saker du använder ofta ska var lätta att ta in och ut, annars hamnar de på andra ställen, har du som jag ett skafferi med lite annorlunda mått kan det vara vart att mäta så att du kan hitta de ideala lådorna för utrymmet!

Min jordkällare i huset gör det möjligt för mig att förvara väldigt mycket mat, har du utrymmen som kan användas som sekundärförvaring för torrvaror, konserver eller varor som tål rumstemperatur finns möjligheten att köpa större förpackningar eller mer när du ändå handlar vilket jag tycker är skönt! Efter min månadshandling behöver jag bara oroa mig för mjölkprodukter och frukt, allt annat finns hemma!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *