Dag 26 pyssel

Dag 26

Pyssel

Åh hjälp!!! Det här blev en två dagars event!

 

Ja, jag har en hel den pyssel (sygrejorna inte inräknade) och med tanke på att jag inte scrapbookar eller bedriver någon annan form av specialpyssel så har jag drivor! Första dagen blev jag tvungen iväg på

En del av mig är fortfarande inne på att vara försiktig med det jag har om det inte går att skaffa igen… ett mycket före e-bay och nätet tänk… 99.9% av saker kan man liksom hitta igen, även om det inte är exakt så finns det miljoner glitteränglar och guldsidenband i världen! Nåväl, hela köket fullt i grejer och en liten hög med skräp blev det allt!

Nästa sak att fixa är tvättstugan… men jag tar nog en liten vila här emellan!

Nu är det bara 5 jobb-dagar kvar!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *