Bokrecension – The Simple Art of Minimalsit Organization – J. Jacobs

The Simple Art of Minimalsit Organization – J. Jacobs

Jag köpte den här boken för att den skulle handla om minimalism och jag var intresserad av att läsa mer om det och eftersom boken inte hade så många sidor så var min tanke att den var skriven på ett minimalistiskt sätt.

Minimalistiskt?Bild 2016-03-31 kl. 09.37

När jag väl började läsa så var det många av de 69 sidorna som innehöll annat, två sidor register för en bok under 60 skrivna sidor!Vad handlade boken om då, fick jag några insikter i hur man lever ett mer minimalistiskt liv?

Jag skulle säga att ungefär 5 sidor är en kort genomgång av hur man rensar utan att gå in på varken känslor eller filosofier. 10 sidor handlar om hur du dekorerar ditt hem trots att det är minimalistisk och sedan tuffar vi in i en städtipsdel där även de tips som listas som ”proffsens tips” är ganska basala.

Sammanfattningen är, köp inte boken, läs något på nätet i stället helt gratis!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *