2000 views utlottning!

2000

views utlottning!

youtube

Nu har jag över 2000 views på youtube! Passa på att vara med i utlottningen av ett presentkort på Bokus på 200kr!

Kommentera här (berätta gärna vad du skulle vilja se mer av eller om) eller gilla och dela på facebook så är DU med i utlottningen! Vinnare dras med hjälp av randomizer 3/3 på morgonen!

Gå in på youtube också titta också! Klicka på youtube bilden så kommer du till min kanal!

 

bokus

 

 

 

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Emma skriver:

  Slukar allt om organisering o konmari… Matförvsring är jag inne på just nu!

  • annikaorganiserar skriver:

   Åh, matförvaring finns det så många saker man kan göra med!
   Som liten drömde jag om att ha en ”blå vitt” skafferi, Coop hade en egen serie där allt var blått och vitt i samma estetik, hela skafferiet i samma förpackningar WOW! Nu finns inte ”blå vitt” på samma sätt längre men men jag har efter många år kommit fram till att originalförpackningarna faktiskt inte är så dumma i alla fall.

   Jag har lyxen att ha sekundärförvaring i källaren och behöver därför bara ha öppnade förpackningar i skafferiet, och kylen, ja den ser nästan tom ut samma dag som jag handlat. Det jag har gjort är att minska på antalet varor! Jag köper inge hyllvärmare, det enda jag köper i bulk är saker jag verkligen använder mycket av!

 2. Irene skriver:

  KonMari skulle jag gärna läsa mer om!

  • annikaorganiserar skriver:

   Något mer precist i KM metoden du funderar på? Jag kommer på fredag ut med en film där jag beskriver lite mer gången i att välja ut saker som Sparks Joy!

 3. Helena i Uppsala skriver:

  Jag tittar med fascination på hoarders, samlare på TV! Det är förfärligt! Ibland funderar jag på om jag själv är någonting ditåt! Jag har svårt att kasta fullt användbara saker; själv behöver jag dem inte men skulle gärna skänka bort om det vore enklare. Kyrkan har julmarknad före jul och jag brukar lämna lite grejer där. Någon kan bli glad över att hitta en billig julklapp.
  Skriv om samlarproblematiken och hur man bryter den – ja, fast det är väl vad du redan gör!?

  • annikaorganiserar skriver:

   Hej!
   Jag är nära bekant med samlarmanin, har det i familjen… ”Kan vara bra att ha” som då fyllde 10 rum och kök, plus vind och källare! Gångar mellan högar av saker som inte kommer vidare. Rotationen på matvaror och annat som kunde bli dåligt sköttes hyfsat men konserver och liknande blev bortglömda bakom annat i det proppfulla skafferiet!
   Vi skyllde på ransoneringen under kriget och känslan av att vara fattig eller rik… men jag är glad att jag slapp rensa ur och flytta där! Som du sett på horders så är inte anhöriga den bästa hjälpen!

 4. annikaorganiserar skriver:

  Grattis Irene, ditt presentkort är på väg!

 1. 28 februari, 2016

  […] Glöm inte att delta i utlottningen! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *