Meny vecka 4
Meny vecka 4
Jag har en favorityoghurtsmak som de inte har på min affär förutom som ”mini” så jag funderade på att testa den, den kan ju vara god men som alltid så kollar jag innehållsförteckningen:
Vanlig:
MJÖLK, frukt 8 % (persika, kiwi, mango, ananas, melon, passionsfruktjuice), socker 8%, MJÖLKPROTEIN, majsstärkelse, naturlig arom, yoghurtkultur. Mjölken är högpastöriserad.
Mini:
Mjölk, vatten, passionsfrukt 2 %, persika 2 %, mjölkprotein, cikoriarotfiber (inulin), modifierad majsstärkelse, förtjockningsmedel (citruspektin), syra (citronsyra), arom, vaniljextrakt, sötningsmedel (aspartam), yoghurtkultur. Mjölken är högpastoriserad.
Det är alltså inte BARA mindre socker!
Vecka 4
Måndag: Falukorv med en röra av bostongurka, senap. Ketchup och crème fraiche och ris och blomkål.
Tisdag: Kycklingfilé med bacon och potatis, bea och sallad
Onsdag: Ugnsstekt lax med citron och potatis, ärtor, morötter och kall sås.
Torsdag: Pannkaka
Fredag: Köttfärs och spagetti med morötter och vitkål
Lördag: Pepparbiff, skysås och ugnssteka potatisklyftor med broccoli och
Söndag: Panerad torsk och potatis, ärtor, morötter och kall sås.
Senaste kommentarer