45 |
Panerad torskfilŽ med potatis och hemgjord kall sŚs. €rtor och morštter. |
Grekisk sallad med bršd och kyckling. |
Falukorv och pasta. Sallad och blandande frysta gršnsaker |
Pannkaka |
Tacos |
Soppa med bršd Sushi |
Pytt och ršdbetor Lšvbiff och pommes BeasŚs Broccoli |
46 |
Kyckling och potatis Gršnsaksmix |
Kšttbullar och pasta. Sallad. |
KšttfŠrssŚs och spagetti Morštter och broccoli. |
Pannkaka |
Korvgryta och ris. Blandade gršnsaker. |
Brunch Ugnstekt flŠskstek med Špplen och potatis (extra) |
VŚfflor FiskgratŠng med mos. |
47 |
Korv och mos med hemgjord gurkmajo och broccoli. |
Kycklingwok med kokosmjšlk och ris |
Rester |
Pannkaka |
Panerad torskfilŽ med potatis och hemgjord kall sŚs. €rtor och morštter. |
Soppa med bršd KšttfŠrsbiffar med fetaost och bŚtpotatis |
Varmkorv och bršd Pizza med sallad |
48 |
KšttfŠrslimpa med potatis och sŚs, lingon och broccoli |
Blodpudding med potatisbullar och lingon med rŚkost. |
KšttfŠrssŚs och spagetti med morštter och broccoli |
Pannkaka |
Korv och pasta med gršnsaksmix |
Soppa med bršd Tacos |
1:a advent Grekisk sallad med bršd Kotletter med med bea, sallad och pommes. |
49 |
Panerad torskfilŽ med potatis och hemgjord kall sŚs. €rtor och morštter. |
Kycklingwok med nudlar. |
KšttfŠrsbiff med fetaost och pommes med sallad. |
Pannkaka |
Korv och mos och broccoli. |
Brunch Lasagne |
Rester Pulled pork och potatis med gršsaksmix |
50 |
Kšttbullar och mos med sŚs och gršnsaksmix , lingon och Šrtor |
Kyckling i ugn med potatisbŚtar. |
Korv och pasta |
Pannkaka |
Hemgjord pizza |
Soppa Ugnstekt flŠskstek med Špplen och potatis (extra) |
Lucia Lussefika + gršt Kyckling och PotatisgratŠng med sallad |
51 |
Kyckling med curry och ris. |
Falukorv och potatis, vita bšnor och gršnsaksmix |
KšttfŠrssŚs och spagetti med morštter och broccoli |
Pannkaka |
Tacos |
RŚrakor med lingon. Rester |
Kotletter med med bea, sallad och pommes. |
52 Lov |
Nudelsoppa Kšttbullar och mos med sŚs och gršnsaksmix , lingon och Šrtor |
Risgršt Pizza |
Soppa och bršd Skinka och potatis |
Julbord |
Rester |
Rester |
Rester |